Hell Dream Hard Bonell rugós matrac – 22

 • Szállítás

  Ami külső raktáron van illetve szivacs, matrac és bútor az 3-4 hét. Minden egyéb Szállítás 3-7 munkanapon belül.
 • Kedvezményeink!

  Nagyszerű kedvezmények Nézd meg és vásárolj még olcsóbban. Kuponok és kedvezmények.
 • Mindig hiteles

  Csak 100% -ban autentikus termékeket árusítunk
 • Biztonságos vásárlás

  Az ön adatai mindig biztonságban vannak

27 .829 Ft101 .822 Ft

Törlés
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez

Highlights

A Hell Dream Hard Bonell rugós matrac egészen különleges alvási élményre invitálja Önt.

Cikkszám: HDHBRM Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A Hell Dream Hard Bonell rugós matrac egy fenséges külsővel meghintett, ezért látszólag gyengéd modell. Ám a valóságban egy – még a közepes keménységi foknál is szilárdabb komfort-szinttel felvértezett – fantasztikusan strapabíró ágybetét.<

Ennél a remekbe szabott típusnál, már csak az extra hard verzió képes még keményebb alvási felületet biztosítani.

Alacsonyabb testsúly esetén, illetve a lágyabb élmények után kutató vásárlók részére, viszont a medium és soft termékek jelentik az ideális választást.

Egy Bonell rugós matrac, valóban képes feldobni az ágyban töltött időt.

A bonell rugós matracok megbízhatóságát mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a mai napig az egyig legkedveltebb fajtának számítanak. Miközben, a leghagyományosabbak is egyben. De beszéljünk inkább, magáról a Hard Bonell-ról. Hiszen köztudott, hogy egy jó minőségű matrac, valóban jobbá teheti a mindennapokat. Ez az ágybetét pedig kitűnő választás azok számára, akik egy remekül elkészített, minőségi alapanyagokat tartalmazó, megbízható és mégis megfizethető terméket keresnek!

Ennek, egyik legfőbb oka, a matrac páratlan mikroklímájában keresendő.

A Hell Dream Hard Bonell rugós matrac egy kifejezetten jó légáramlással rendelkező termék, amely megakadályozza a testhő felhalmozódását. Ezáltal segít ideálisabb környezetet teremteni a kellemesebb és könnyedebb alvás érdekében. Ugyanis, a fémrugók nagyszerű módon képesek elvezetni a hőt, nem beszélve a mag szerkezetben lévő tágas légtérről, amely még szellősebbé teszi a konstrukciót.

És ez még nem minden! A finom rugózás egyedülálló érzetét, szinte mindenki imádja.

Főként azért, mert kiküszöböli az alvás közbeni forgolódással járó kellemetlen rezgéseket, amelyek hátráltatnák a másik fél elalvását. Ráadásul, a bonell rugós matracból való kiszállás egyszerűbb és kényelmesebb, mint más típusok esetében.

A Hard Bonell rugós matrac kifejezetten ügyel rá, hogy ne csak Ön, hanem gerince is kellemesen érezze magát.

Hogy miket is ágyaztunk be pontosan, az egyik legtökéletesebb ár-érték arányú matracunkba?

A mag professzionális összetétele a következő sorrendben alakul: 4 centiméter hab, tűzött nemez, körülbelül 11 cm (2,4 milliméteres huzalátmérővel rendelkező) erősített bonell rugó, végül ismét tűzött nemez és 4 cm hab réteg.

Ezt a magszerkezetet, tehát kifejezetten szilárd, masszív felépítés jellemzi.

A minőségi kivitelezésű és optimális sűrűségű bonell rugók, illetve a komfortos, párnázó habréteg ötvözete pedig kellőképpen támogatja a testet. Kiemelten ügyelve a hát megfelelő alátámasztására.

Ha Hard Bonell rugós matrac, akkor kimagaslóan esztétikus prémium huzat – Amely tovább fokozza az alvás minőségét!

A termékhez kapcsolódó, élvarrott (nem levehető) kialakítású, pihe-puha, steppelt matrachuzat tisztán és frissen tartja az ágybetétet. Minden sarkon megfelelően illeszkedik és ellenáll a rendszeres mozgásnak, súrlódásnak.

Ezért nem moccan el a helyéről és kiegyensúlyozott kapcsolatot biztosít a szövet, valamint a bőr között.

Huzataink OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, hipoallergének, bőrbarátak. Legfőbb feladatuk, hogy hozzájáruljanak az ágybetét extra kényeleméhez és tartóssághoz.

A garantáltan magával ragadó pillanatokért, válassza ki Ön, a számára legszimpatikusabb darabot: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Ismerje meg jobban a Hell Dream-et!

Az elmúlt évek alatt elképesztően sok vásárlót szolgáltunk ki, és több száz terméket adtunk el a bútor, matrac, valamint lakáskiegészítők fénysebességgel fejlődő területén. Ráadásul, – mindemellett – több ezer órát töltöttünk olyan irányú kutatásokkal és fejlesztésekkel, amelyek a minőségibb alvás megtapasztalását szolgálják.

Büszkék vagyunk a töretlen, ügyfélközpontú mentalitásunkra, illetve az ellenállhatatlan ár-érték arányú modellek megteremtésére. Úgy véljük, a siker a piaci trendek, valamint a hagyományos értékek ötvözetében rejlik. Ezért továbbra is szenvedélyesen törekszünk arra, hogy még alaposabban megismerjük a ügyfelek igényeit.

Amelyek, természetesen az Ön otthonából sem hiányozhatnak!

Ismerkedjen hát meg a következő, speciális kategóriákkal is: memory, hideghab, táskarugós , zsákrugós, gyerek és junior matracok.

És ne feledkezzen meg a széleskörű ortopéd párna, továbbá topper kínálatunkról sem.

Ezt az igényesen kialakított 20 centiméteres mag és 22 centiméteres teljes magassággal büszkélkedő – PE fóliába csomagolt – bonell rugós matracot, egyenesen az Ön házához szállítjuk.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Nem levehető

Matrac méret

200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Hard Bonell rugós matrac – 22”

Érdekelhetnek még…