Hell Dream Special Memo 60 memóriahabos matrac

82240 Ft241610 Ft

A Special Memo 60 memóriahabos matrac biztosítja a tökéletes alátámasztást és kényelmet, hogy minden éjjel nyugodtabban aludhasson.

 • Kérdezz a termékről
Várható szállítás - 2024, május 17 - 30
SKU: HDSM60 Categories: , Tags: , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

A Hell Dream Special Memo 60 memóriahabos matrac a pompás komfort-szint, valamint az optimális alvási körülmények megteremtésének érdekében készült. Alapos odaadással és mély szakértelemmel, az iparág trendjeit szem előtt tartva terveztük.

Köszöntjük hát Önt, a modern matrac-technológia kapujában!

Megérdemli, hogy végre nyugodtan és háborítatlanul aludjon!

A masszív, fejedelmi kialakítással, valamint az olyan extra funkciókkal, mint a cipzár – amely megkönnyíti az ágynemű cseréjét -, e matrac minden egyes porcikája tetszeni fog Önnek.

A több komponensű szendvicsszerkezet, nagyszerű minőséget képviselő alapanyagokból tevődik össze. A Special Memo 60 memóriahabos matracot egyszerű ápolhatóság és könnyed mozgathatóság jellemzi.

A 7 zónás kialakítás többéves kutatás eredménye.

A 7 zónás kialakításból eredő célzott alátámasztás, szinte bármely típusú alvó számára nagyszerű megoldást jelent. Mivel ennek köszönhetően, Ön bárhová is helyezi a testsúlyát lefekvéskor, ott termékünk biztosan gondját fogja viselni.

Ne feledje, hogy az emberi test nem szabályos alakú. Léteznek görbületei, akárcsak könnyebb és nehezebb pontjai.

A megfelelő minőségű zónázottság hiányában, testének különböző területeit negatív hatások érhetik pihenés közben. Bizonyos helyeken túlzott süllyedést, míg máshol kellemetlen nyomást tapasztalhat. Mindezek következtében gyakori jelenséggé válhat a kialvatlanság, a hát és ízületi fájdalmak, valamint a rossz vérkeringés.

Azonban, a Hell Dream Special Memo 60 memóriahabos matrac nem engedni, hogy mindez megtörténjen Önnel és szeretteivel!

A zónázottság átfogó módon gondoskodik róla, hogy még közelebb kerüljön a tökéletes alvási élmény tartós megtapasztalásához. Ugyanis célzott alátámasztása (terápiás támogatása) mellett, extra kényelmet és természetességet is kínál.

Amitől a Special Memo 60 memóriahabos matrac harmonikusan hűvös, frissítő érzést kelt

Termékünk az exkluzív vágási eljárás, a “PAT PURE AIR TECHNOLOGY” áldásos előnyeit élvezi. Ennek okán, ideális mikroklímát generál és hatékony módon gondoskodik a test, illetve a bőr friss levegővel történő ellátásáról.

Hideghab magszerkezet: avagy, a megbízhatóság záloga!

A Hell Dream Special Memo 60 szívét az ergonómiai hideghab képviseli. Melynek feladata, hogy megfelelően tartsa az Ön gerincét, és hatékonyan gondoskodjon az ideális mozgásszigetelésről – már a pihenés legelső pillanatától kezdve.

A matrac modell furmányos magja: tartós, magas légáteresztésű és anti-dekobitusz hatású. Nem vonzza a poratkákat és az ágyi poloskákat, így biztonságos, továbbá tiszta alvókörnyezetet biztosít.

Megoldást keres a forgolódás ellen? A memóriahab réteg, akár ebben is a segítségére lehet!

A matracot egy a tetején elhelyezett, fényűző, 6 centiméteres, speciális komfortréteg varázsolja még kivételesebbé.
És, miért pont a memóriahabra esett a választásunk? Elsősorban azért, mert az iparág egyik legkedveltebb anyagát tisztelhetjük személyében. Ez pedig nem véletlen!

 • Előnyei közé tartozik: hogy tökéletesen leköveti az emberi test vonalait, alkalmazkodik a testsúlyhoz, zseniálisan szellőzik, ráadásul kellően ruganyos.

Nem csupán belül, hanem kívülről is első osztályú!

Termékünk egy fenségesen puha, elegáns, – opcionálisan – levehető huzatba lett burkolva, a fokozott összhatás, a nyugalom, és az extra higiénia érdekében.

Válasszon kedvére a legnépszerűbb OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező matrachuzataink közül. Amelyek célja, hogy meggátolják a baktériumok és a penész kialakulását: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Komfortos rugózás anélkül, hogy tartania kellene a zajoktól? – Bizony, már lehetséges!

Fogadjunk, hogy nem hallott még a mesteri “FSB FOAM SPRING BALANCE” praktikáról – avagy a mennyeien kellemes rugalmasság elérésének egyik kelendő fortélyáról.

A Hell Dream Special Memo 60 memóriahabos matracban nincsenek valódi rugók vagy tekercsek, amelyek kellemetlen zajt csapnának forgolódás, kiszállás vagy lehuppanás közben. Ehelyett professzionális, rugó formájú, hideghabból készült támasztóbetétekkel vérteztük fel, amely izgalmas, flexibilis érzetet kelt a fenék, illetve derék zóna környékén.

Ezen a különleges és innovatív technológián azért dolgoztunk, hogy a közkedvelt rugós matracok előnyeit, a hátrányok kíméletlen felszámolásával karöltve juttassuk el az Ön hálószobájába.

Kivételes, 22 centiméter teljes magassággal büszkélkedő anatómiai termékünket, PE fóliába csomagolva szállítjuk otthonához.

Elsöprő kialakítása és összetétele révén tehát, a Hell Dream Special Memo 60 memóriahabos matrac pontosan az az ágybetét, amely tetőtől talpig megfelelhet Önnek.

Ne feledje azonban, hogy a fitt és energikus reggelekért folytatott harc, még nem ér véget a makulátlan alvófelület felkutatásával!

Kedvező árú és eszményi kialakítású ortopéd párnáink jelenthetik a kirakós utolsó darabját, ezért tanácsos egy pillantást vetnie széles választékunkra.

Ne késlekedjen tovább – Éljen a lehetőséggel, és döntsön a megbízható, kívánatos éjszakák mellett!

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A memóriahabos matrac termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Weight N/A
Dimensions N/A
Huzat levehetősége

,

Matrac méret

, , , , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Csillagok
  0%
  4 Csillagok
  0%
  3 Csillagok
  0%
  2 Csillagok
  0%
  1 Csillag
  0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream Special Memo 60 memóriahabos matrac”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X