MicroFiber fedőmatrac

9890 Ft19790 Ft

Várható szállítás - 2024, május 17 - 30
SKU: N/A Categories: , Tags: , , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

A Sleep Cloude Microfiber huzatú fedőmatrac 4 cm-es hideghab félmerev/lágy hideghabból áll. Levehető mikroszálas huzattal, 40°C-onmosható.

A fedőmatrac magassága:4cm±1cm.
Keménység: félkemény, puha félkemény a testsúlytól függően(nehezebbemberek puhábbnak érzik).
Huzat anyaga: nem steppelt mikroszálas anyag.
huzat: levehető, mosható (ZIP)

Kinekvaló?

Azoknak, akiknek nincs szükségük nagyon puha memóriahabbal bevont matracra, de költséghatékony alvási kényelmet szeretnének.
Azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat, és ragaszkodnak a régi ágymatracukhoz, de elégedetlenek az alváskomforttal!
A Microfiber matrachuzat javítja a matrac vagy kanapé alvási kényelmét. Félmerev habszerkezetének köszönhetően javítja matraca alvásikényelmét, csökkenti a kanapé álltal okozott kellemetlenségeket és enyhíti a hátfájást.

A kép egy illusztráció, a rétegek színe, huzat típusa eltérhet a képen látottaktól. A pontos rétegrendről és a huzat fajtájáról a leírásból lehet tájékozódni!

Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni. Valamint a félreértések elkerülése végett, bizonyos termékeink és bizonyos méretek ragasztott formában több darabból összeragasztva (ez nem befolyásolja a termék használhatóságát és minőségét, gondoljunk csak a több rétegben ragasztott matracokra) kerülhetnek értékesítésre. Abban az esetben, ha egy fix huzatos termék huzatát eltávolítják, vagy csak megbontják a visszavétel automatikusan elutasításra kerül. Továbbá matracok tekintetében minden, ami nem 80×200, 90×200, 140×200, 160×200 cm -es kivitelben készül az egyedi méretnek számít, így ezekre alapból nem él a visszaküldés lehetősége kizárólag csak bontatlan csomagolásban.

Weight N/A
Dimensions N/A
Matrac méret

, , , , , , , , ,

Matrac vastagság

Huzat levehetősége

Kezelés

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Csillagok
  0%
  4 Csillagok
  0%
  3 Csillagok
  0%
  2 Csillagok
  0%
  1 Csillag
  0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “MicroFiber fedőmatrac”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X