Basic Starter matrac – 10

20890 Ft40290 Ft

Várható szállítás - 2024, május 17 - 30
SKU: N/A Categories: , Tags: , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

Szendvics szerkezetű 3 rétegű matrac, egyszerű matrac huzattal

Magjának összetétele 10 cm hideghab (2-6-2 szélein nyitott cellás lágyabb félkemény hideghab, középen pedig keményebb N25 szivacs). A matrac teljes magassága 10 cm plusz-mínusz +-1 cm. Normál nyitott állapotban szállítják, általában fekete színű PE fólia (a matrac nem vákuum csomagolt). Huzata levehető, mosható zipzáras.

A kép egy illusztráció, a rétegek színe, huzat típusa eltérhet a képen látottaktól. A pontos rétegrendről és a huzat fajtájáról a leírásból lehet tájékozódni!

Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni. Valamint a félreértések elkerülése végett, bizonyos termékeink és bizonyos méretek ragasztott formában több darabból összeragasztva (ez nem befolyásolja a termék használhatóságát és minőségét, gondoljunk csak a több rétegben ragasztott matracokra) kerülhetnek értékesítésre. Abban az esetben, ha egy fix huzatos termék huzatát eltávolítják, vagy csak megbontják a visszavétel automatikusan elutasításra kerül. Továbbá matracok tekintetében minden, ami nem 80×200, 90×200, 140×200, 160×200 cm -es kivitelben készül az egyedi méretnek számít, így ezekre alapból nem él a visszaküldés lehetősége kizárólag csak bontatlan csomagolásban.

Weight N/A
Dimensions N/A
Matrac méret

, , , , , , , , ,

Matrac vastagság

Huzat levehetősége

Kezelés

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Csillagok
  0%
  4 Csillagok
  0%
  3 Csillagok
  0%
  2 Csillagok
  0%
  1 Csillag
  0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Basic Starter matrac – 10”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X