Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra 2 méretben

(2 ügyfél értékelése)

219990 Ft249990 Ft

Ha valami, akkor ez az exkluzív felépítésű és ágyazható ülőgarnitúra, most garantáltan megérdemli az Ön figyelmét.

  • Kérdezz a termékről
Várható szállítás - 2024, április 12 - 25
Cikkszám: HDWUF405X200 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

Következzék egy nem éppen mindennapi, U-alakú bútor konstrukció, amelynek társaságában minden egyes perc szín tiszta élvezet.

Az exkluzív Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra nem csupán kedvező árú, hanem modern és komfortos modell is egyben. A látványos formavilágon túl, egy különösen élvezetes, stresszmentes és relaxálására alkalmas időtöltést kínál.

Mellesleg a Wixy U Form Silver, a funkcionalitás és alvófelület-kialakítás egyik legfejlettebb mesterének, a Wixy Gold-nak a büszke előde.

Mire képes egy ilyen fejlett és univerzális, ágyazható ülőgarnitúra?

A Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra egy modern, érdekfeszítő, jó közérzetet keltő, és az egészséges pihenés szempontjából kifejezetten hatásos bútor – amely egyszerre több funkcióval is rendelkezik.

  • Kikapcsolódás: A terméket szilárd, strapabíró szerkezet, illetőleg magas teherbírás jellemzi. Amellett pedig, hogy egy igen csak korszerű és széles ülőfelületet biztosít, egyben rendkívül kopásálló is. Ennél fogva, felhőtlen szórakozást kínál, továbbá jelentős mértékben fokozza a pihenés élményét.
  • Alvás: Ezt a prémium minőségű bútort a mesés hideghab, valamint az élvezetes komforthab rendszer ötvözetével vérteztük fel. Ezáltal rendkívül minőségi, illetve mélységesen komfortos alvási élményben képes részesíteni a felhasználókat.

Egyszóval: Ez a különleges termék, “kettő” az egyben megoldást kínál a nappaliban, vagy a pihenőszobában!

A Wixy U Form Silver, tehát egy bársonyos, ágyazható ülőgarnitúra, amin bármikor gyengéden megpihenhet. Kiemelten kényelmes helyet biztosít, ahol békésen lehajthatja a fejét, amikor eljön az ideje egy délutáni szunyókálásnak, vagy éppen az éjszakai alvásnak.

Praktikusságból is jeles.

Az ízléses Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra hihetetlenül könnyedén kezelhető. Kifinomult mechanizmusának köszönhetően, ezt a gyönyörű, igényes kanapét mindössze néhány másodperc leforgása alatt egy rendezett, továbbá elsőrangú ággyá alakíthatja – és persze vissza is.

Komfort kialakítás: a teljes értékű alvásminőség érdekében.

A Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra komfort szerkezete nyomban világossá teszi, hogy bizony rendszeres és aktív használatra terveztük. Ez a belső megoldás nemcsak a hangtalansága, vagy az időtálló és kiváló minősége, hanem még a gerinc megfelelő támogatása révén is elősegíti a pihentetőbb alvás megtapasztalását.

Esetében a komforthab, csupán a rá kifejtett nyomásra reagál. Ennek köszönhetően, a Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra személyre szabott alátámasztást és érzékenységet eredményez. Így pontosan ugyanolyan kényelmet és kvalitást biztosít, mint egy valódi, modern, prémium ágy-termék.

Hideghab: avagy a stílusos külsőbe épített, bámulatos kényelmi-réteg.

A kiváló minőségű és élvezetes hideghab, a bútor teljes – hasznos – felületén végigfut, hogy minden testhelyzetben ideális módon kényeztethesse a relaxálásra vágyó családtagokat és ismerősöket. Speciális tulajdonságai révén, különösen megragadó élményt kínál a pihenés során.

Támogatást, kényelmet és rugalmasságot nyújt, miközben képes oly módon alkalmazkodni a testhez, hogy az minden pontján – amely a habbal érintkezik – ideális alátámasztást kapjon.

Mindezek mellett kitűnő zajszigetelő, ráadásul nem válik nyirkossá, még annak ellenére sem, ha valaki erősen izzad. Így hozzáadásával, a bútor még szellősebbé, tartósabbá és megbízhatóbbá válik. Arról már nem is beszélve, hogy újrahasznosíthatósági faktora végett, mennyire barátságos alapanyag a környezet számára.

Kimagasló szövetborításunk, a dizájn és higiénia tekintetében egyaránt az élen jár.

A bútor által képviselt, látványos és speciális “silver” színkombináció egy, a magas-szintű igényekhez illeszkedő elgondolás, amely mindenütt, bármely elrendezés, stílus és falszín mellett jól mutat. A Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra szín-összetétele olyan hangulatos légkört teremt, amely azonnali pozitív érzelmeket ébreszt a családban, valamint a vendégekben.

A makulátlanul tiszta ülő- és alvófelület sem álom többé! Mivel a komfortos és dekoratív anyag, természetesen minőségileg is egészen kivételes. Nem csupán ellenálló a sérülésekkel szemben, hanem jól szellőző, gyengéd, és még tisztítható is egyben.

Mi abban is segítünk Önnek, hogy ne keljen görcsösen kutatnia álmai szín-összeállítása után!

Mivel, számunkra az Ön vágyai állnak a tervezés középpontjában, – széles szövetkínálatuknak köszönhetően – egyszerűen megvalósíthatjuk az elképzeléseit. Hogy miképpen tesszük ezt? Úgy, hogy Ön kedvére választhat a nálunk elérhető összes, megragadó és bravúros szín közül, amennyiben az alapkoncepció nem nyerné el a tetszését.

Felhőtlen szórakozás, vagy inkább édes álmok? – Szerencsére, többé már nem kell választania! Hiszen, a Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra mindkettőt elhozza Önnek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a bútorok szállítása csak kapuig szól! Igényüket a helyszíni beállításra külön jelezzék felénk a kosárban található MEGJEGYZÉS rovatban a helyi sajátosságok megjelölésével. Külön figyelmet fordítva arra, hogy emeletre, pincébe kell e vinni esetlegesen csigalépcső illetve egyéb nehezítő körülmény található-e a helyszínen.

Tartalomjegyzék

Tömeg N/A
Méretek N/A
Ágyazható

Ágyméret

Bevonat

Méret

,

Kopásállóság (martindale)

Vegyi Tisztítás

Customer reviews
  • 5
    2 ratings
  • 5 Csillagok
    100%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
2 vélemények ehhez Wixy U Form Silver ágyazható ülőgarnitúra 2 méretben
  • Piroska (megerősített tulajdonos)

    Nagyon szép. Köszönöm

  • vsteve1 (megerősített tulajdonos)

    Nagyon kényelmes, hatalmas kanapé. Méretre gyártást rendeltünk, és minden tökéletes lett. Nagyon köszönjük!

Write a customer review

Értékelés hozzáadása

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X