Hell RELAX ENERGY 20 memória habos matrac

52710 Ft167815 Ft

A rendkívül ellenálló és ergonomikus kialakítású Hell RELAX ENERGY memória habos matrac különösen magas szintű kényelmet képvisel.

Várható szállítás - 2024, április 12 - 25
Cikkszám: HREHRM Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

Nem szeretné a jövőben, inkább kényelmesen tölteni az éjszakáit? Felfrissülve és energikusan ébredni, ahelyett, hogy fásultnak, illetve merevnek érezné magát? Mi lenne, ha létezne egy egyszerű módja, hogy a kielégítő pihenés élményét költséghatékony módon megtapasztalhassa?

Ezennel bemutatjuk: A Hell RELAX ENERGY memória habos matrac modellt.

Ez a termék egyszerre nyújt kényelmet, továbbá megfelelő biztonságot – a test minden egyes részének!

Ön is gyakran forgolódik? Fájó háttal, nyakkal vagy csípővel ébred, ráadásul küzdenie kell, hogy visszaaludhasson? Akkor itt az ideje, hogy tegyen a kellemetlen éjszakák ellen; adjon egy esélyt a matracipar modern és tudományos alapokon álló megoldásainak!

Az egyszerűen ápolható, anti-dekobitusz hatású Hell RELAX ENERGY memória habos matrac tökéletes vastagsággal és széles méretválasztékkal rendelkezik, hogy nagyszerűen illeszkedjen a legtöbb hálószoba és ágyméret igényeihez.

7 multizónás ergonómiai kialakítás megbízhatóan támogatja Önt – tetőtől talpig.

Míg a színvonalas hideghab tartómag gondoskodik a szilárd, átfogó alátámasztásról, addig a 7 zónás kialakítás segítségével, a matrac egyenletesen osztja el az Ön súlyát, és optimális helyzetben tartja a gerincét.

Ráadásul megakadályozza, hogy a csípő és a vállak túl mélyre süllyedjenek, ami tovább csökkenti a testhő felhalmozódásának esélyét. Ez az anatómiai, 7 zónás matrac konstrukció, tehát egy hamisítatlan “elixír” a test számára. Javítja a vérkeringést és fokozza a kényelem érzetet.

Amiért a Hell RELAX ENERGY memória habos matrac magszerkezete megérdemli az Ön figyelmét!

Nem vitás, hogy egy jó minőségű, esztétikus matrac jobbá teszi tulajdonosa életet. Mi több, szín tiszta nyugalmat, harmóniát áraszt a hálószobában. Azonban, egy ágybetét titka nem a külső, hanem sokkal inkább a belső értékekben rejlik.

A RELAX ENERGY memória habos matrac 18 centiméteres mag magassággal büszkélkedhet.

A szendvics-szerkezet központi rétegét pedig a méltán népszerű hideghab alkotja, amelyet úgy terveztünk, hogy zseniális támasztórendszerként funkcionáljon.

További előnyei közé tartozik: a mozgásszigetelő tulajdonsága, az összetett légáteresztő képessége, valamint a rendkívüli rugalmassága. Társaságában, Ön végre kényelmesen huppanhat be, és könnyedén kászálódhat ki az ágyból.

A fényűző komforthab felsőrész speciális tulajdonságai.

A komforthab egyedülálló, a hőmérsékletre érzékeny anyag, amely minden éjjel ismételten lenyűgözi Önt. Testének körvonalaihoz idomul, továbbá segít a kényelmes, pihentető alvás elérésében. Élvezni fogja az általa nyújtott meghitt, ölelő érzést, akárcsak az óriási alkalmazkodóképességét.

Mi ez, ha nem a pihentető alvás csúcsa?

Két korszerű, exkluzív megoldás, amelyek közreműködésével, ez a matrac hatékonyan teljesíti, még a különleges kívánalmakat is.

  • FSB FOAM SPRING BALANCE: Esetében flexibilis, rugó formájúra szabott, hideghab támasztóbetétekről beszélhetünk, amelyek exrta támogatást biztosítanak a kritikusnak számító fenék, illetve derék zóna környékén. A precízen kialakított habrugók (hideghab támasztóbetétek) egyik kiemelt feladata, tehát az, hogy enyhítsék a hát alsó tájékán jelentkező nyomást. Így gerince mindvégig kényelmes helyzetben maradhat az éjszaka során.
  • PAT PURE AIR TECHNOLOGY: Egy rendkívül korszerű, professzionális vágási technológia. Avagy, egy fejlett szellőző-rendszer, amelynek állandó feladata, hogy hűvös, nedvességtől mentes alvási környezetet teremtsen, és optimális hőmérsékleten tartsa matracát.

Választható matrachuzat – A megnyugtató tisztaság érdekében.

Bőre friss és száraz marad a termékhez tartozó, választható levehetőségű prémium huzatnak köszönhetően, amely elvezeti a felesleges hőt és nedvességet. Lélegző, bőrbarát összetétel jellemzi. Antibakteriális, higiénikus alvási körülményeket teremt. Ráadásul pihe-puha, steppelt kialakítása okán, extra párnázottságot biztosít.

Döntse el Ön, hogy melyik selymes tapintású darab passzol leginkább az ízléséhez: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel,

Élvezze végre a kipihent mindennapokat a kedvező árú, 20 centiméter teljes magasságú, PE fóliába csomagolt Hell RELAX ENERGY memória habos matrac közreműködésével!

A nagyszerű komfort-szintet és nyugtató érzést keltő Hell RELAX ENERGY memória habos matrac, tehát azért készült, hogy Ön finom álomba szenderüljön, amikor elérkezik a pihenés ideje!

Tekintse meg különleges ortopéd párnáinkat is, az Ön alvási igényeinek maximális kielégítése érdekében.

Ne feledje: Soha nem fogja megbánni, ha a nyugodtabb alvásba fektet!

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

,

Matrac méret

, , , , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell RELAX ENERGY 20 memória habos matrac”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X