Hell Dream Wave Soft HR és memóriahabos matrac

82255 Ft241660 Ft

A Hell Dream Wave Soft HR és memóriahabos matrac egy csodálatos és egyben egészséges választás. Optimális alátámasztást biztosít a testsúlynak és testalkatnak megfelelően.

  • Kérdezz a termékről
Várható szállítás - 2024, május 2 - 15
SKU: HDWSHRMM Categories: , , Tags: , , , , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

A Hell Dream-nél elkötelezettek vagyunk a nyugalmas, idilli éjszakai alvás megteremtése iránt. Ezért, most a legideálisabb hozzávalókat csomagoltuk egyetlen termékbe, a kompromisszumok nélküli, holisztikus alvásélmény érdekében!

A lehető legelőnyösebb alvási feltételek létrehozásához, fáradságot nem ismerve, csupán minőségi alapanyagokat válogattunk össze, hogy ezt a matracot és annak gyönyörű, steppelt huzatát összeállítsuk.

Wave Soft HR és memóriahabos matracunk magstruktúrája egy okos, innovatív, valamint exkluzív párosítás eredménye

Olyan, mintha egy “felhőn” heverne – ráadásul egy olyan felhőn, amely tökéletesen alkalmazkodik testének vonalaihoz és minden egyes porcikáját alátámasztja.

Hogy mi a titok?

A hihetetlen képességekkel felvértezett, minőségi AIR DREAM légáteresztő memory hab betétek, az EMC alapú HR hideghab, a 7 zónás szendvics szerkezet, valamint a „MATRIX EVOLUTION” levegő ventilációs rendszer ultra hatékony ötvözete.

Így Ön egy mesterien megmunkált, innovatív, 18 centiméter magmagasságú végeredményt kap, amely egyszerre növeli hálószobája esztétikai és kényelmi minőségét.

És mire képes mindez? Elsősorban arra, hogy Ön soha többé ne akarjon máson aludni, mint a Hell Dream Wave Soft matrac modell.

Egyetlen más matrac sem nyújt annyira remek pihenési örömöt, mint egy modern és alaposan megtervezett 7 zónás típus.

A hagyományos termékekkel ellentétben, ez a matrac úgy készült, hogy hét kulcsfontosságú zónára osztva a fekvőterületet, más-más módon idomuljon a test különböző részeihez. Mindegyik zóna kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy egyedülálló, optimális támasztékot nyújtson, megkülönböztetve: a fej és a nyak, vállak, törzs, csípő, térd, lábszár, továbbá a boka tartományát.

Engedjen hát a csábításának, hogy matracunk a teljes kikapcsolódás állapotába repíthesse!

Tapasztalja meg, milyen érzés egy olyan ágyon aludni, amely pontosan alkalmazkodik teste alakjához.

A kényelem a részletekben rejlik. Ezért az egyedi tervezésű matracunkat két különálló habréteg alkotja, amelyek együttesen használva, még hatékonyabb módon képesek kifejteni pozitív tulajdonságaikat.

Egyikük, a HR hideghab: Testének minden görbületére, illetve kontúrjára reagál, így optimális izomegyensúlyt, továbbá az egész testet átfogó, ragyogó kényelmet és alátámasztás kínál.

Társa pedig a memóriahab: amely viszkoelasztikus anyag révén, körülöleli a testet, páratlan komfort-szintet nyújtva ezzel. Pihe-puha, mint a toll – ezért biztosan imádni fogja!

A Hell Dream Wave Soft HR és memóriahabos matrac tehát a pompás kényelem, illetve a kifogástalan támaszték megtestesítője is egyben. Ezért képes eleget tenni mind a kényelem, mind a biztonság szempontjából támasztott követelményeknek.

Egyenletes légáramlás, a fokozott relaxációért.

Bár megannyi komponens dolgozik egyszerre azon, hogy a matrac kiegyensúlyozott hőmérsékletet biztosítson. A legkiemelkedőbb mind közül, a speciális „MATRIX EVOLUTION” rendszer. Ez a keresztirányú légcsatorna a hőmérséklet-szabályozás egyik kiváló eszköze. segítségével Ön egész éjjel hűvösen és kényelmesen aludhat, fekvőfelülete pedig száraz, valamint higiénikus marad.

Kívülről káprázatos, belülről kivételes.

Termékünk egy kulcsrakész megoldást jelent azok számára, akik a legfinomabb kényelmet kívánják megadni ágyuknak, és jobb alvásélményt szeretnének teremteni otthonukban. Megfelel a legmagasabb tartóssági, funkcionalitási és biztonsági előírásoknak.

Pontosan ez az a matrac, amely felépítése, tartalma és hatékonysága ellenére, meglepően megfizethető. Személyében egy nagyszerű ár-érték arányt képviselő termékről beszélhetünk, amely minden alvási pozícióban megfelelő kényelmet biztosít.

Alátámaszt! De távolról sem kellemetlenül szilárdan teszi azt.

Elsősorban azok számára készült, akik rendkívüli módon élvezik az érzékenyebb, rugalmasabb matracokat. És azokat, amelyek nem zajosak, nem csikorognak, amikor Ön forgolódik vagy felkel az ágyból.

A Hell Dream Wave Soft HR és memóriahabos matrac tehát összességében nem más, mint egy repülőjegy, egyenesen az édes álmok földjére.

Ne felejtsen megismerkedni prémium huzatainkkal is, amelyek egyike, a leendő matracát fogja díszíteni a jövőben

Válassza ki az Ön életstílusához leginkább passzoló matrac huzatot. Kollekciónk modelljeit egytől egyig a fényűző puhaság, időtálló textúra és hipoallergén tulajdonságok jellemzik: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Fontos még megjegyezni:

Hogy a termék két, eltérő magassági indexel rendelkezik.

W1: magasság 170 cm alatt
W2: magasság 170 cm felett

A HR és memóriahabos matrac teljes magassága 20 centiméter. Csomagolás pedig normál PE fóliával történik.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Weight N/A
Dimensions N/A
Huzat levehetősége

,

Matrac méret

, , , , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream Wave Soft HR és memóriahabos matrac”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X