Hell Dream Wave Hard HR és memóriahabos matrac

70485 Ft212220 Ft

Kifinomult Wave Hard HR és memóriahabos matracunk makulátlanul az Ön testéhez idomul és biztosítja a szükséges alátámasztást.

  • Kérdezz a termékről
Várható szállítás - 2024, április 11 - 24
Cikkszám: HDWHHRMM Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

Ki ne ábrándozna a pihentető alvás hangulatos élményéről egy nehéz nap után? Azonban a megfelelő minőségű HR és memóriahabos matrac, valamint ortopéd párna hiányában, ezt az állapotot szinte lehetetlen elérni.

Az káprázatos alvási tapasztalatok érdekében elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy olyan innovatív termékeket készítsünk, amelyek magasabb funkcionalitást és teljesítményt eredményeznek. Továbbá kényelmesek, egészségesek, biztonságosak és szépek is egyben.

Wave Hard HR és memóriahabos matracunk egy kiváló példa arra, amikor filozófiánk testet ölt.

A nagyszerű alvás, akárcsak páratlan matracunk titka, egyaránt az apró részletekben rejlik.

A pompás kényelem, ma már távolról sem minden! Ez a matrac modell egy professzionális, korunkbeli alkotás, amely minden szempontból a tökéletességre törekszik. Kiváló minőséget tükröző termék, amelynek textúrája sima és puha. Esztétikailag kifinomult dizájnjával, illetve karakteres vonalaival – mindezt harmonikus sziluettben – a szemet gyönyörködteti.

És hogyan éri el mindezt?

A Wave Hard egy félkemény matrac, amely extra szilárd alátámasztó réteggel lett felvértezve. Ami azt jelenti, hogy Ön még mindig puha tapintást élvezhet, a megfelelő stabilitás kíséretében. Ezt az alulról érkező támogatást koronázza meg egy fenséges, “testalkat és testsúly” követő rendszer. A (HR) hideghab felület és emlékező hab betétek eszményi ötvözetével fűszerezve.

Viszlát, egészségtelen alvás! Helló kiegyensúlyozott mindennapok!

Termékünk egy speciális, ergonomikus rendszert képez, amelyet – elsősorban – a viszko-elasztikus habréteg tesz lehetővé. Követi a test természetes görbületét és támogatja az egyén súlyát, hogy a lehető legoptimálisabb komfort-szintet, valamint alátámasztást biztosítsa.

És miért pont 7 zónás szendvicsszerkezet?

Ennek legfontosabb oka, hogy Ön egy olyan HR és memóriahabos matracot kapjon, amely – tetőtől talpig – különböző feszességű, sűrűségű, mélységű vagy keménységű területekkel (úgy nevezett: komfort zónákkal) rendelkezik. Ez szintén, a már említett ergonomikus szempontok miatt válik kedvezővé. Ugyanis egy olyan funkció, amely fokozott kényelmet eredményez:

1. zóna: a fej és nyak
2. zóna: váll
3. zóna: ágyéki gerinc
4. zóna: medence
5. zóna: térd
6. zóna: lábszár
7. zóna: a boka részére

Sokkal több, mint egy hétköznapi memóriahabos matrac – A Wave Hard esetében megannyi, lenyűgöző komponens gondoskodik arról, hogy Ön nyugodtan hajthassa álomra fejét.

A magas minőségű EMC HR hideghab és az AIR DREAM légáteresztő memory ellenállhatatlan elegye alkotja ennek a terméknek a belső magját. A mag magassága 18, még a termék teljes magassága 20 cm.

A Wave Hard: mindig mozgásban van Önnel!

A matrac innovatív, testalak-követő képességgel rendelkezik: Tehát alkalmazkodik az Ön mozgásban lévő testének nyomásváltozásaihoz. Ezáltal, amikor megfordul az ágyban, a matrac ellenállás nélkül, csupán színtiszta kényelemmel reagál.

Mindezek okán, a Wave Hard matrac megfelelhet, akár még a legkülönbözőbb alvók egyedi igényeinek is.

Kevés dolog létezik a világon, ami jobban esik, mint a kellemesen hűs levegő, egy forró nyári éjszakán – Nincs igazam?

Ezért terveztük meg a különleges „MATRIX EVOLUTION” rendszerünket: amely a fenséges hideghab réteggel ötvözve, exkluzív struktúrát alkot. Személyében egy, a fekvőfelületet átölelő, kereszt klímacsatornás rendszerről beszélhetünk, amely kifogástalan szellőzést, avagy optimális légáramlást biztosít.

Ezáltal hűvösen és kényelmesen tartja Önt az éjszaka teljes egésze alatt.

Beszéljünk az összetevőkről: avagy, amit a HR hideghabról tudni érdemes.

Ha hideghab, akkor borítékolható kényelem – és ez különösen igaz, az extrém rugalmas, továbbfejlesztett HR verzióra.

A HR hideghab egy speciális habfajta, amely pontosan ott nyújt támogatást, ahol a legnagyobb szükség van rá: például a deréktájékon! Védelmet biztosít a gerince részére, hatékonyan veszi fel a harcot az ártalmas terheléssel szemben. Ezáltal, segít elkerülni a hátfájást, valamint az álmatlan éjszakákat.

Terápiás hatása révén tehát, elősegíti az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb alvást. Mindezeken felül, a testhez való könnyed alkalmazkodóképessége, tartóssága, és higiénikus tulajdonágai miatt is közkedvelt.

De, vajon miért van szükség, még a memóriahab betétekre is?

Bár a legtöbbször alternatívaként alkalmazzák őket, valójában a két anyag kitűnően megfér egymás mellett. Mi több, a modern, kombinált habmatracok azok a termékek, amik a kényelem hegycsúcsát jelképezik.

A két anyag ötvözetével még frappánsabb komfort-szint, továbbá általános szinergia érhető el. Mondhatnánk úgy is: “képesek felerősíteni egymás hatásait”. Tehát minden előny, amit a hideg vagy memóriahab önmagában nyújtana, azt Ön most fokozott formában élvezheti.

Nincs többé zaj és kellemetlen rezgések!

A pozitív tulajdonságok garmadája, még távolról sem ért véget. Ugyanis, ez a matrac kontrukció elnyeli a mozgásból származó rezgéseket, illetve zajokat. Ennél fogva, mindkét fél kényelmesen és nyugodtan aludhat – még aktív forgolódás közben is.

Hab a tortán: a luxus megjelenésű és sajátos képességekkel bíró matracvédő huzat.

Wave Hard HR és memóriahabos matrac modellünkhöz Ön szabadon választhat elegáns, prémium matrachuzataink közül, amelyek levehetőek, moshatóak és OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal is rendelkeznek: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Egységes tulajdonságuk, hogy egyaránt az Ön kényelmét szolgálják. Pihe-puha steppelésük révén pedig, még ámulatba ejtőbb harmóniát árasztanak hálószobájában.

További technikai információk.

A matrac két magassági indexel rendelkezik.

W1: magasság 170 cm alatt
W2: magasság 170 cm felett

A csomagolás normál PE fóliával történik.

Élvezze hát a Hell Dream Wave Hard HR és memóriahabos matrac társaságában a pihentető alvás számtalan előnyét; ébredjen végre minden alkalommal megkönnyebbülten.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

,

Matrac méret

, , , , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream Wave Hard HR és memóriahabos matrac”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X