Hell Dream Medium Táskarugós matrac – 22

36185 Ft129925 Ft

Aludjon idilli környezetben és teljes nyugalomban ezzel az egyedi táskarugós matraccal.

Várható szállítás - 2024, április 11 - 24
Cikkszám: HDTMRM Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

A táskarugós matracok az egyik legnépszerűbb, valamint legélvezetesebb matractípusok közé tartoznak – és nem véletlenül!

A Hell Dream Medium táskarugós matracot kellemes, fesztelen nyomáscsillapítás, valamint pazar komfort-fokozat jellemzi, mesés ár-érték aránnyal kombinálva. Ráadásul pontosan azért készült, hogy minél több örömet okozzon!

Itt az ideje, hogy Ön is megtudja, hogyan profitálhat egy ilyen kaliberű ágybetétből.

A Hell Dream Medium táskarugós matrac társaságában kipihenten, energikusan és az Ön előtt álló napra felkészülten ébredhet.

Táskarugós matracunk nem csak a test természetes alakjához igazodik, de hihetetlenül kényelmesek is, biztosítva a megfelelő környezetet egy kiadós, éjszakai alváshoz. A termék különleges magja a következők szerint épül fel: 4 centiméter hab, tűzött nemez, majd 13 cm táskarugó, ismét tűzött nemez, és végül újabb 4 cm habréteg tevődik egymásra.

Táskarugós matracunk többféle módon is előnyös lehet az Ön számára.

A Hell Dream Medium táskarugós matrac tökéletesen alkalmazkodik Önhöz, és minden egyes ponton megfelelően támasztja alá a testét. Ugyanis, esetében minden egyes acélrugó külön reagál a rá helyeződő nyomásra, így a test különböző területeit, mindig a súlyukkal arányos módon támogatja.

Ez egyúttal, hatékonyan segít csökkenteni a mozgásból eredő rezgéseket is, amelyeket például Ön érez, amikor partnere forgolódik. Ezért kiváló választás azoknak is, akik nyugtalan alvók vagy gyakran felébrednek az éjszaka folyamán.

Az egymástól független rugóegységek, tehát kiváló támasztékot nyújtanak mind a gerinc, mind az ízületek, mind pedig a vállak és a nyak részére.

Amennyiben Hell Dream Medium táskarugós matrac, akkor optimális légáteresztő képesség.

A legtöbb matraccal ellentétben – amelyek hajlamosak arra, hogy éjszaka kellemetlenül felmelegedjenek -, a mi zsebrugós rendszerünk és matracmag kialakításunk ideális légáramlást biztost. Ez lehetővé teszi az ideális mikroklíma megteremtését, így hozzájárulva, hogy Ön kipihenten ébredhessen.

Az extra szellőzésért különleges matracvédő huzataink is felelnek.

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező, pihe-puha, steppelt szövethuzataink széles választékban elérhetők, így Önnek lehetősége van kiválasztani az igényeihez leginkább passzoló modellt: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Közös tulajdonságuk, hogy egyaránt antiallergének, segítenek hűvösen és frissen tartani Önt, miközben hathatósan gondoskodnak bőrének biztonságáról is. Kialakításuk élvarrott (nem levehető), ennél fogva makulátlanul passzolnak az illesztési pontokhoz, és szilárdan a helyükön maradnak, még az idő múltával is.

Ágybetétünket speciális habfelülettel kombináltuk, hogy egyszerre nyújtson kényelmet, stabilitást és törődést.

Fontos megjegyezni, hogy a táskarugók, csupán matracunk egyik elemét alkotják. És távolról sem a teljes egészet. Mennyeien finom, produktív kényelmi-platform gyanánt, 4 centiméter habfelülettel kedveskedtünk. Ezáltal egy olyan réteget alkotva, amely puha, rugalmas és tartós is egyben.

Tapasztalja meg az igazán figyelemre méltó, valóban egyenletes keménység-szint érzetét.

A táskarugós matracok lényegi pontja, hogy mindig egyensúlyban működjenek Önnel. Ezért a szerkezet megannyi, önálló, apró rugóból áll, amelyek saját szövetrekeszükben vannak elhelyezve, és szorosan egymás mellett foglalnak helyet. Ám minden egyes kis – rugót tartalmazó – táska, külön-külön működik.

Ennek okán, pontosan az Ön testének alakját követve görbülnek.

Feszességüket pedig mindaddig megtartják, amíg a teher le nem kerül róluk. Ezáltal sokkal precízebben, finomabban és kiegyensúlyozottabban reagálnak, mint a hagyományos bonell rugós termékek.

Ne feledje hát, hogy amikor maximálisan kipihentnek érzi magát a bőrében, csak akkor tarthatja igazán kezében a napot.

A Hell Dream Medium táskarugós matrac egy, a Soft modellnél masszívabb konstrukció. És természetesen – ezzel párhuzamosan -, egy annál keményebb komfort-fokozat is jellemzi.

Fedezze hát fel testközelből a táskarugós ágybetétek áldásos hatását!

Ezt a 21 centiméteres mag, valamint 22 centiméteres teljes magassággal felszerelt, PE fóliába csomagolt terméket, egyenesen az otthonáig szállítjuk.

Vessen egy pillantást az idilli éjszakák további hangsúlyos összetevőire! Ismerkedjen meg közelebbről ortopéd párna és topper kollekciónk kivételes darabjaival is.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Matrac méret

, , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream Medium Táskarugós matrac – 22”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X