Hell Dream Premium Habrugós matrac – 23

79495 Ft254825 Ft

Ez az egyedülálló prémium habrugós matrac, nemcsak kellő puhaságot, hanem egészségesebb alvást és speciális kényelmet is biztosít.

Várható szállítás - 2024, április 12 - 25
Cikkszám: HDPHM Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

Amikor a tompa fáradtság és a frusztráló ízületi fájdalmak nyomottá teszik mindennapjait, elhomályosítják elméjét, illetve megkeserítik az életminőségét, akkor a Hell Dream azonnal az Ön segítségére siet! Kifejlesztettük az őrült ár-érték aránnyal büszkélkedő, prémium habrugós matracunkat, amely egy olyan különleges, ringató érzést kínáló termék, amelyet az év, mind a 365 napján kellemesen frissnek érezhet.

A korszerű módszerek alkalmazásával készült habrugós matracunk, több éves kutatás és fejlesztés előnyeit élvezi.

Kár lenne vitatni, hogy a hálószoba az egyik legmeghatározóbb menedékünk. Ezt szem előtt tartva, meg kell találni a módját, hogyan tölthetjük el itt az időt a lehető legmagasabb minőség és kényelem kíséretében. Ebben lesz megbízható társunk a Hell Dream Premium Habrugós matrac!

Itt az ideje, hogy élvezze a nyugalmas pihenés nyújtotta csodálatos előnyöket.

Szeretne belekóstolni, milyen is a tökéletes alvás? – Az 5 cm HR3536 hab réteg közelebb hozza Önt ehhez a felejthetetlen élményhez.

A különleges fejlesztésű, kellőképpen ellenálló HR3536 hab segítsége révén, egy hihetetlenül komfortos, 5 centiméteres hab réteg hozzáadásával sikerült megkoronáznunk ezt az ágybetétet. A HR3536 egy kifejezetten rugalmas habfajta, amely nagy mértékben hozzájárul ennek a matracnak a hihetetlen hangulatához. Extra puhaságot és lágyabb tapintást biztosít.

Az N3543-as anyagból faragott habrugók csak a rugózási technológia legjavát kínálják, és semmi mást, ami felesleges!

A kiváló légáteresztő képességgel rendelkező, kifinomult N3543 habból faragott rugók sokasága, egy 16 centiméter magas szerkezetet alkot az ágybetét szívében. Ez a kialakítás tartós és erős. Ráadásul precíz súlyelosztást kínál, amely rendkívül előnyös az izmok- és ízületek részére.

Nyomáskiegyenlítő tulajdonságainak hála, maradéktalanul alátámasztja a hátat, és minden testrészt kellemes pozícióba helyez.

Más matracokkal ellentétben, a Hell Dream Premium Habrugós matrac tehát egyáltalán nem fojtogat a túlzott keménységével vagy puhaságával. Helyette megbízható kiegyensúlyozottság és kimondhatatlanul meghitt, fesztelen, könnyedén ellazító kialakítás jellemzi.

A habrugós matracok által nyújtott érzés egy olyan élmény, amelyhez semmi sem fogható.

A habszivacsból kialakított rugók az egyik legjobb módjai annak, hogy az Ön teste teljesen ellazulhasson és helyreállhasson a megpróbáltatások után.

  • A habrugós rendszer, ugyanis nagyszerű mozgásszabályozást biztosít: Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, a nyomás megszűnése után azonnal visszarugózik. Ami azt jelenti, hogy aktív használat mellett is hatékonyan megőrzi eredeti puhaságát. Ráadásul, megfelelően követi az Ön testének körvonalait.

És, ez még csak egyetlen előnye a sok közül, a hagyományos rugós matracokhoz képest.

Antiallergén matrachuzat – Mert elkötelezettek vagyunk a kifogástalan alvási környezet megteremtése iránt!

A Hell Dream Premium Habrugós matrac levehető, húzózáras huzattal rendelkezik, amelyet a még egészségesebb komfortérzet biztosítása érdekében terveztünk. Steppelt, fantasztikusan szellőző kialakítással vérteztük fel. Ráadásul hamar reagál a testhőre, és határozottan megkönnyítheti az éjszakai elalvást.

Széleskörű kollekciónk legkedveltebb darabjai közül, Ön most szabadon választhat: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Egészségesebb alvás = fittebb test és élesebb elme.

A Hell Dream kiváló minőségű prémium habrugós matraca – fejlett kialakításával és általános puhaságával -, tehát a tökéletes választás a mindennapi pihenéshez és kikapcsolódáshoz, egy hosszú munkahelyi nap után!

Végezetül, ismerkedjen meg mesés kiegészítőinkkel is!

Páratlan anatómiai párnáink és toppereink, szintén a professzionális kínálat részét képezik. Engedje hát meg, hogy az alapos szakértelmünkkel átitatott termékeink, hozzájáruljanak a pozitívabb hangulatú mindennapok megteremtéséhez!

A 21 centiméteres mag, illetve 23 centiméter teljes magassággal rendelkező termékünk normál, PE fóliába csomagolva érkezik házhoz.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Matrac méret

, , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Komfort

Garancia

Terhelhetőség

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream Premium Habrugós matrac – 23”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X