Hell Dream 18 Memory matrac

43425 Ft138670 Ft

Az innovatív Hell Dream Memory matrac újabb iskolapéldája a nyugalmas, idilli éjszakai alvás iránti elkötelezettségünknek.

Várható szállítás - 2024, április 12 - 25
Cikkszám: HDMM Kategóriák: , Címkék: , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

Egy professzionális körülmények között készült, válogatott alapanyagokból álló, jó minőségű memória hab ágybetét, természetes módon teheti szebbé az éjszakáit. Amennyiben pedig pontosan egy ilyen termék után kutat, akkor tekintse meg közelebbről is a kiváló ár-érték arányáról híres, Hell Dream Memory matracunkat.

Itt az idő! Kalandozzon el velünk a minőségi pihenés háborítatlan szigetére!

Önt is megilleti egy olyan páratlan matrac, amely egyszerre karakteres és színvonalas!

Nem csoda, hogy a Hell Dream Memory matrac az egyik legtöbbet eladott termékünk. Igazi kikapcsolódást nyújtó, fejlett konstrukcióval rendelkező modell, amelyet úgy alkottunk meg, hogy egyedülálló élményt nyújtson a felhasználóknak.

Esetében, az átgondolt formatervezés a memóriahab-technológiával kombinálva olyan ágybetétet eredményezett, amely éppoly pazar legbelül, mint amilyen barátságos és stílusos kívülről szemlélve.

Higiénia és frissesség, amit egyszerűen imádni fog!

Szeretne végre mosolyogva és nyújtózkodva ébredni, a fásult nyöszörgés, illetve grimaszolás helyett? Akkor varázsolja különlegessé hálószobáját ezzel a harmonikus és kiegyensúlyozott termékkel. Amely a modern matracok kialakítási és gyártási folyamatában szerzett, több éves szakmai tapasztalatunk révén született.

A tartósság és a biztonság magas követelményeinek ötvözete. Ideális módon egyesíti magában az innovatív design-t, valamint a funkcionalitást. Egy káprázatos, mégis kedvező árú megoldás – A pazar éjszakák jegyében!

Pompás mag szerkezet – mindazok számára, akik szeretik a minőségi kényelmet.

A matracmag teljes magassága 18 centiméter: Ennek összetételét pedig az extra ölelést biztosító, 4 centis memory hab, valamint a kiváló minőségű 14 cm-es alátámasztó habréteg képviseli.

Ezért biztosra veheti, hogy a Hell Dream Memory az évek múltán sem fog lötyögni.

A szilárd, de mégis tapintatos központi habréteg, nagyszerű megoldássá teszi, szinte minden alvási pozícióhoz. Átfogóan gondoskodik a test támogatásáról – tetőtől talpig. Elősegíti a levegő áramlását a matrac teljes egészében.
Mindezek okán, optimális komfortszintet és alvási környezetet teremt.

De ez még nem minden!

Eredményesen tehermentesíti a gerincet a túlzott és egészségtelen nyomás alól. Továbbá megakadályozza, hogy a csípő és a vállak túl mélyre süllyedjenek.

A memória hab testének egyedi alakjához idomul – Ugye, nem is hangozhatna csábítóbban?

A viszkoelasztikus tulajdonságú, ultrafinom memória hab társaságában, innentől kezdve Ön egy kifejezetten kényeztető réteg ölelésében fog aludni. Amely, ráadásul hatékony módon nyeli el a rezgéseket, így mindkét fél zavartalanul pihenhet, függetlenül attól, hogy mennyit forgolódnak.

A memóriahab egy sokoldalú, bőrbarát anyag, amely precízebb formakövetést kínál a pihenni vágyó felek számára. A ruganyossága miatt, sokkal kényelmeseb a hagyományos matracoknál. Nem beszélve arról, hogy hatékonyabban is szellőzik azoknál.

Egy páratlan matrachuzat: amely egyszerre kíméli a testet és a lelket.

A Hell Dream Memory matrac OEKO-TEX tanúsítvánnyal büszkélkedő, steppelt huzattal lett felvértezve, az extra párnázottság, a nyomáskiegyenlítés, valamint a hipoallergén tulajdonságok érvényesítésének érdekében. Színtiszta nyugalmat árasztó, hűvös alvófelületet kínál Önnek és családjának, hogy minden egyes nap felfrissülve ébredhessenek.

Különleges matrachuzatunk elérhető több, különböző stílusban is: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Ne feledje, hogy a termékhez tartozó, minden sarkon tökéletesen illeszkedő huzat kialakítása élvarrott, ezért nem levehető!

Amennyiben tehát Hell Dream Memory matrac, akkor puhaság és hatékony légáteresztő képesség; gyengéd, fenséges külsővel meghintve!

A könnyedén mozgatható, 20 centiméter teljes magasságú Hell Dream Memory matrac komplex védelmet nyújtó PE fóliába csomagolva érkezik meg az Ön ajtajához.

Kiegészítő toppereink és ortopéd párnáink egyaránt népszerű, hatékony termékek – Ezért javasoljuk, hogy őket is alaposan tekintse át a kompromisszumok nélküli, kipihent ébredés érdekében!

Számoljon le végleg az alvási nehézségekkel!

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A memory matrac termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Matrac méret

, , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream 18 Memory matrac”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X