Hell Dream Habrugós matrac – 22

41165 Ft123720 Ft

Ma megosztunk Önnel egy ritkaságot: egy puha és kényelmes habrugós matracot, amelyet egyenesen a Hell Dream fejlesztett ki.

Várható szállítás - 2024, április 11 - 24
Cikkszám: HDHM Kategóriák: , Címkék: , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

A Hell Dream kivételes és innovatív, elérhető árú habrugós matraca által nyújtott pompás, továbbá egyedi érzés rendkívül népszerű, szinte minden korosztály körében. Ezért engedje meg, hogy mély hozzáértésünkkel, Önnek is segíthessünk kielégíteni a jobb alvásminőség iránti éhségét!

Ha különleges alvási élményről van szó, akkor kétség kívül habrugós matracunk az est sztárja.

Habrugós matracunkban kiváló összhangot teremt a lágy komfort, az optimális keménység, valamint a fantasztikus légáteresztő képesség mesteri ötvözete. Ezek együttes jelenléte pedig nem csak egy elsőrendű terméket, hanem egy kifogástalan alvási környezetet is eredményez – egyenesen az Ön számára. Csak dőljön hátra ezeken a puha, rugalmas habrugókon, és hagyja, hogy teste ellazuljon egy hosszú munkanap után.

HR2518 hab: amikor a kényelem és a technológia kéz a kézben járnak.

Habrugós matracunk speciális szerkezetét két különböző összetevő tökéletes egyensúlya hozza létre.

Egyikük a gondosan előkészített, puha és rugalmas HR2518 habból készült, 5 centiméter magas felső réteg, amely nem csupán jó formakövető, de még sok más pozitív tulajdonsággal is kényezteti Önt. Ilyen például a megnövelt mozgásszigetelés, a tartósság, továbbá a precízebb súlyelosztás.

De mitől olyan bámulatos a másik elengedhetetlen alkotórész, a N2840-es komponens?

A Hell Dream habrugós matrac a korszerű és kiváló minőségű N2840 habból készült. Melynek sajátossága, hogy se nem kemény, se nem túl petyhüdt. Ezáltal éppen megfelelő komfort-szintet biztosít, amelynek köszönhetően, Ön semmiből sem szenved hiányt.

Ez a 16 centiméter magas, habrugókkal sűrűn felszerelt réteg, a modellformázás professzionális eljárásával készül. És kitűnően gondoskodik a hát, illetve más, kritikus testrészek ideális alátámasztásáról.

Meg fog lepődni, milyen pihentető alvásban részesítheti egy korszerű habrugós matrac.

A forradalmi habrugók, kizárólag a rugótechnológia legjavát képesek nyújtani, teljes mértékben mellőzve annak hagyományos, sötét oldalát. Hadd magyarázzuk el pontosabban…a habrugós matracokban egyáltalán nincsenek elavult, nyikorgó, belső acél rugók. Csupán strapabíró, önállóan mozgó, precízen formára szabott, rugó mintájú habszivacsok sokasága.

Túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen? Pedig pontosan erről van szó!

Érezte már úgy, hogy felkelés után, szinte azon nyomban vissza kell feküdnie az ágyba? Ha igen, akkor ez pontosan azért lehet, mert valami hiányzik az alvásának, vagy éppen matracának összetételéből. És nem kizárt, hogy pont a lágyan ringató habrugók jelentik ezt a hiányzó láncszemet.

Amelyek, ráadásul hozzájárulnak a kedvezőbb levegőáramláshoz – és ezáltal a hűsítőbb éjszakákhoz -, a kedvezőbb, oldalsó peremtámasz biztosításához, valamint az extra nyomáscsökkentéshez az ízületek részére.

Egy csodálatos ágybetéthez, csodálatos matrachuzat dukál!

Ezt a habrugós matracot egy rendkívül tartós, minőségi kivitelezésű, pihe-pihe és légáteresztő matracvédő huzattal vérteztük fel, amelyet a tisztaság, valamint a védelem jegyében terveztünk. Fő feladata azonban, hogy harmonikus kapcsolatot biztosítson a szövet, és az Ön bőre között.

Válasszon hát kedvére a különféle, húzózáras, levehető darabjaink közül: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

A Hell Dream habrugós matrac társaságában, tehát nagyszerű alátámasztást és pazar rugalmasságot élvezhet!

Ismerkedjen meg végezetül a matracok világának új keletű kiegészítőivel is, amelyek szintén hozzájárulnak az egyedülállóan pihentető alvási élmény megtapasztalásához.

Tekintse meg alaposan az extra pompát és kényelmet kölcsönző toppereinket, illetve az egészségesebb alvás másik hangsúlyos szereplőjét, avagy ortopéd párna kollekciónkat is.

A 21 centiméteres mag, illetve 22 centiméter teljes magassággal rendelkező termékünket normál, PE fóliába csomagolva szállítjuk házhoz.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Matrac méret

, , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Garancia

Komfort

Terhelhetőség

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream Habrugós matrac – 22”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.

FEL

X