Hell Dream Extra Hard Bonell rugós matrac – 22

39050 Ft133470 Ft

A Hell Dream Extra Hard Bonell rugós matrac a tökéletes választás mindazok számára, akik a legmagasabb terhelhetőséget keresik.

  • Kérdezz a termékről
Várható szállítás - 2024, április 8 - 19
Cikkszám: HDEHBRM Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Garantáltan biztonságos fizetés

Ingyenes szállítás

Az egész ország területére

100%

Garantált elégedettség

Ingyenes

Bevitel és összeszerelés

Hogy miért pont Hell Dream Extra Hard Bonell rugós matrac?

Mert esetében, a modern technológiát ötvöztük a hagyományos értékekkel, valamint a kiváló minőségű alapanyagokkal. Így, egy csapással biztosítva a tartósságot és a kényelmet. Az Extra Hard, tehát egy kifejezetten masszív, egyedülálló terhelhetőséggel felvértezett termék.

Azonban, a Hell Dream Bonell rugós kollekció mindenki számára tartogat ideális megoldást. Tekintse hát meg a többi, eltérő keménységi fokozottal felvértezett termékünket is: avagy a soft, medium és hard modelleket.

E professzionális és újra gondolt bonell rugós matrac bájos hangulatának, senki sem fog tudni ellenállni!

Tagadhatatlan, hogy ez a termék különleges hangulatot kölcsönöz hálószobájának. Hiszen speciális acélrugókból áll, amelyek különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Ráadásul, matracunk minden egyes szintjét gondos alapossággal terveztük meg, hogy az strapabíró maradjon anélkül, hogy azzal a ruganyosság lényegi elemét veszélyeztetné.

Ezek a nem mindennapi jellegzetességek pedig valóban képesek egyedivé varázsolni az éjszakákat.

Hiszen nincs is annál örvendetesebb: mint például egyszerűen, “pattogva” kelni ki az ágyból. A legjobb ár-érték arány mellett dönteni. Egy kevésbé fárasztó nap után is pompásan aludni. És természetesen, a visszarugózás nyújtotta érzéki örömöket élvezni.

Nincs több fárasztó és kényelmetlen éjszaka, a magasabb súlycsoportban sem!

A Hell Dream Extra Hard Bonell rugós matrac minden fronton stabilan megállja a helyét. Izgalmas, extra erős rendszerével maximális alátámasztást biztosít, és nagyon kemény, mégis kiegyensúlyozott alvófelületet kínál.

A makulátlan matracmag a következőképpen épül fel.

4 centiméter heterogén hab, tűzött nemez, körülbelül 11 cm (2,4 milliméteres huzalátmérővel rendelkező) erősített bonell rugó, végül ismét tűzött nemez és 4 cm hab réteg követi egymást.

  • Mindebből az következik: hogy a magszerkezetben sűrűn elhelyezett bonell rugók pihentető alvást eredményeznek, miközben a nyomáscsökkentő rétegek ideális módon optimalizálják a rugózási kényelmet. Továbbá, eme szakszerűen kialakított bonell rugós matrac társaságában, megtapasztalható a konstrukció másik legkedveltebb előnye is. Avagy a kiváló légáramlás, illetve a megfelelő szellőzés.

És az ellenállhatatlan, harmonikus nyugalmi felületről, még csak szó sem esett.

A speciális heterogén hab réteg gyengéden idomul gerince természetes görbületéhez, a pihenés teljes egésze alatt. Ráadásul, ez az egyedi hab rugalmas és finom, ezért tökéletesen alkalmazkodik az Ön testézez. Ez az ágybetét, tehát remek keveréke a kitűnő nyomáscsökkentésnek, a testtámogatásnak és a fenséges komfortnak.

Megakadályozza, hogy a csípő, illetve a vállak túl mélyre süllyedjenek, miképp azt is, hogy a testhő felhalmozódjon és kedvezőtlen klímát teremtsen.

Ilyen egy varázslatos matracvédő huzat, amely segít, hogy minden reggel élénkebben ébredjen!

Amennyiben a Hell Dream Extra Hard Bonell rugós matracot választja, Ön egy antiallergén, magas légáteresztő teljesítményű, pihe-puha, steppelt réteg tetején fog aludni. Amely tisztán és frissen tartja ágybetétjét.

Mindeközben pedig megbízhatóan támogatja bőrét – tetőtől talpig.

Termékeink OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Élvarrott (nem levehető) kialakításuk révén, kitűnően illeszkednek a matrac minden pontjához. A garantáltan magával ragadó pillanatokért, válassza ki Ön, a számára legszimpatikusabb darabot: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Emlékszik még, hogy milyen is az, amikor felkelés után, valóban kipihentnek érzi magát a bőrében?

Ez a 20 centiméteres mag, illetve 22 centiméteres teljes magassággal büszkélkedő, PE fóliába csomagolt bonell rugós matrac, most segít feleleveníteni és újra átélni, ezeket a kivételes pillanatokat.

Végezetül, ne feledkezzen meg a legnépszerűbb kiegészítőinkről, avagy az exkluzív ortopéd párna, továbbá a rendkívüli topper kínálatunkról sem.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Matrac méret

, , , , ,

Választható huzat

, , , ,

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Csillagok
    0%
    4 Csillagok
    0%
    3 Csillagok
    0%
    2 Csillagok
    0%
    1 Csillag
    0%
Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Write a customer review

Legyél az első értékelő “Hell Dream Extra Hard Bonell rugós matrac – 22”

Megtekintett termékek

Nincsenek megtekintett termékek.
X